Bestel hier de Eytemaheert Groninger Blaarkop kaas en overige (h)eerlijke producten. Nu te bestellen zijn de Jonge en de Jong Belegen kaas (de Belegen en Oude kaas hebben meer tijd nodig om te rijpen, alles gaat puur natuur en ambachtelijke kaas heeft tijd nodig.)

Wij versturen de kaas één keer per week: bestel je vóór maandagavond 22 uur, dan versturen we je bestelling dinsdags via MyParcel (PostNL). Bestellingen vanaf €24,90 worden gratis verzonden. Voor kleinere bestellingen rekenen we €4,50 aan verzendkosten. 

Borrelen met Eytemaheert

Honing van de Imker

Honing

€ 6,50

Honing

€ 6,50

Pure, zuivere, onverhitte honing rechtstreeks van de imker.

In het voorjaar maakt imker Janneke Onlanden Honing, vanaf Sandebuur vliegen de bijen eerst op de wilgenkatjes, gevolgd door de massaal aanwezige paardebloemen en dan op de fruitbomen van Sandebuur.
Een heerlijke, zachte honing met als bijnaam: "Sambers Gold".

De honing zit in glazen potjes van 450 gram. Puur en smaakvol! Zuivere, niet verhitte honing.
Voor kinderen jonger dan 1 jaar wordt honing afgeraden.

Nieuwe Aardappelen van Eytemaheert

Vitabella

€ 5,00

Vitabella

€ 5,00

Op een klein stuk akker op de Es van Leutingewolde, hebben wij dit voorjaar aardappelen gepoot. Heerlijke en eerlijke aardappelen, Vitabella (biologische pootaardappelen).

Door ons op natuurlijke wijze verder geteeld en verzorgd, zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen. Verse en nieuwe oogst, deze pure vastkokende aardappelen zijn heerlijk gekookt, gebakken en zelfs gefrituurd.

In een papieren tasje gaat circa 2,5 kilo.

Cadeaubon

€ 20,00

Cadeaubon

€ 20,00

Met deze cadeaubon verras je een ander met de keuze uit de (h)eerlijkste producten te bestellen bij Blaarkopkaas.nl.

Met keuze uit verschillende waarden (€20, €30, €50), geef je gegarandeerd een waardevol cadeau. Op de achterzijde van de bon staat een unieke kortingscode, door de ontvanger in te wisselen via blaarkopkaas.nl

Je ontvangt deze cadeaubon via de post, in een mooie envelop (verzendkosten €1,95), we streven ernaar deze binnen 48 uur te versturen (doordeweeks).