Blaarkop Kaas

Puur natuur en dat proef je!

Ben jij een kaasliefhebber en kies jij graag voor heerlijke, eerlijke en duurzame kaas? Dat vind je hier.

Groninger Blaarkop kaas van volledig grasgevoerde Blaarkop koeien, van natuurinclusieve kringloopboerderij Eytemaheert. Onze kaas is een unieke kaas, op alle vlakken. Het begint bij de bodem, dat is de basis. Vandaaruit dragen we zorg voor biodiversiteit, koeien, natuur en de mens. 

Boerderij Eytemaheert is een unieke boerderij in de Kop van Drenthe. Op deze natuurboerderij houden Maurits en Jessica hun Groninger Blaarkop koeien, met veel liefde en passie voor het behoud van dit zeldzame runderras en voor het herstel van biodiversiteit. Eytemaheert is een kringloopboerderij: de kringloop is gesloten op bedrijfsniveau. De beste manier om ook als consument een steentje bij te dragen aan een duurzame en natuurlijke manier van landbouw en veehouderij, is door de producten van de bedrijven die zo werken te kopen. Kiezen met je vork dus. Zo werken we samen aan de verandering!

De Groninger Blaarkop koeien eten alleen gras, dit maakt de kaas uniek van smaak en karakter.

De Groninger Blaarkop geeft melk met een van nature hoger vet- en eiwitgehalte, dit draagt verder bij aan de heerlijke smaak van deze kaas.

Cadeaubon

€ 20,00

Cadeaubon

€ 20,00

Met deze cadeaubon verras je een ander met de keuze uit de (h)eerlijkste producten te bestellen bij Blaarkopkaas.nl.

Met keuze uit verschillende waarden (€20, €30, €50), geef je gegarandeerd een waardevol cadeau. Op de achterzijde van de bon staat een unieke kortingscode, door de ontvanger in te wisselen via blaarkopkaas.nl

Je ontvangt deze cadeaubon via de post, in een mooie envelop (verzendkosten €1,95), we streven ernaar deze binnen 48 uur te versturen (doordeweeks).